ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmalarının 4.sünü Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirdik!

Daha önce Ekonomi, Psikoloji ve İstatistik bölümleri ile yüz yüze gerçekleştirdiğimiz “ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmaları” etkinliğimize Covid-19 salgını tedbirleri nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kalmıştık.

3 Nisan 2021 Cumartesi günü Matematik Bölümü işbirliği ile değerli mezunlarımızın ve öğrencilerimizin yeniden bir araya geldikleri ilk çevrimiçi buluşmamızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Programımız, önce Zoom uygulamasında katılımcılara Speed Networking yönteminin ve Gather.Town uygulamasının tanıtımı ile başladı. Daha sonra Gather.Town uygulamasında özel olarak hazırlanan alanlarda mezun ve öğrencilerimiz yaklaşık 2 saat süren keyifli bir etkinlik ile buluştular.  Bu ilk çevrimiçi ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmaları etkinliğimize katkılarından dolayı Matematik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Yıldıray OZAN’a ve katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan değerli hocalarımız, mezunlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.