2021 ODTÜ Mezunlar Günü

Değerli Mezunlarımız,

Bildiğiniz gibi ODTÜ Mezunlar Günü kutlamaları her yıl geleneksel olarak Haziran ayında yapılmaktadır. Ancak, bu yıl da uygulanmaya devam eden Covid-19 salgın tedbirleri kapsamında, “2021 ODTÜ Mezunlar Günü” nün Eylül ayında çevrim içi olarak yapılmasının daha uygun olacağına karar verilmiştir. Konu ile ilgili bilgilendirmeler ve duyurular ODTÜ kurumsal sosyal medya hesapları, Mezunlar Ofisi internet sayfası ve e-posta mesaj listeleri aracılığı ile yapılmaya devam edecektir.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle…

Saygılarımızla,

ODTÜ Mezunlar Ofisi

…………………………………………………………………………………..

Dear Alumni,

As you well know, our METU Alumni Day festivities are always held in June. However, it has been decided that this year’s event, the “2021 METU Alumni Day”, should be held online in September instead, taking into consideration the ongoing pandemic and the necessary measures. We will keep you updated through the METU official social media accounts, the Alumni Office webpage, and email lists.

Wishing you good health and hope to meet soon,

METU Alumni Office