ODTÜM Network’ün 20,000. Üyesi Belli Oldu

Yaşar Alp ve ODTÜ Mezunlar Ofisi Ekibi

ODTÜM Network’e katılan 20,000. şanslı üyemiz belli oldu. ODTÜ Mimarlık Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Yaşar Alp Kahramanoğlu ile “ODTÜDEN Hediye Paketi” ni takdim etmek üzere 15.10.2019 tarihinde Mezunlar Ofisimizde bir araya geldik. Keyifli bir sohbet eşliğinde hediyelerini açan Yaşar Alp Kahramanoğlu’nu tanıdığımıza çok memnun olduk. Kendisine etkinliğimize gösterdiği ilgi ve katılımı için tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

ODTÜM’ün tanıtımı ve üye sayımızın artışını sağlayabilmek için planladığımız etkinliklerden biri olan “20,000. Üyeye ODTÜDEN Hediye Paketi” çağrımızın 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ile mezunlarımızdan olumlu karşılık bulmuş olması bizi ayrıca mutlu etti.

Yeni üyelerimizin de katılımı ile ODTÜM’ün önümüzdeki süreçte daha da iyi anlaşılıp, siz değerli mezunlarımızın ve öğrencilerimizin tanışıp, yeni bağlantılar kurabildikleri, etkileşimin ve faydanın daha da arttığı bir platform olacağına inanıyoruz.

Sizlerin desteği ve katkısıyla ODTÜM Mezunlar Ağı hızla büyümeye devam edecektir.