ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmalarının İkincisi Gerçekleştirildi

Psikoloji Bölümü iş birliği ile 23 Kasım 2019 Cumartesi günü ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ KPM) ile Mezunlar Ofisimiz tarafından “ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmaları” nın ikincisi Yüksel Proje Amfi Binasında gerçekleştirildi. “Speed Networking” yönteminin uygulandığı bu buluşmada 150’nin üzerinde mezun, akademisyen ile 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz bir araya geldiler.

Program akışına uygun olarak karşılama konuşmalarının ardından ODTÜ mezun-öğrenci buluşmalarında kullanılan “Speed Networking” yöntemi katılımcılara tanıtıldı. Daha sonra mezun ve öğrenciler fuaye alanında hazırlanan masalarda karşılıklı oturarak kendilerini tanıttılar. Kısa sürede çok sayıda kişi ile tanışma imkanı bulan mezun ve öğrenciler, tanışma toplantısından sonra kokteyl alanında da görüşmelerine devam ettiler.

ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmaları çerçevesinde, ODTÜ’nün değerli mezun ve hocaları ile öğrencilerini bir araya getiren etkinliğimiz ile mezun-öğrenci-üniversite ilişkisinin güçlendirilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.