ODTÜ’lüler Her Yerde, Hep Birlikte!

Değerli Mezunlarımız,

“ODTÜLÜ’ler Her Yerde Hep Birlikte!” sloganı ile gerçekleştirme istediğimiz çevrim içi buluşmamız için geri sayıma başladık.

25 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 18:00’de ODTÜ YouTube kanalından canlı yayınlanacak etkinliğimiz için hazırlıklarımızı tamamladık. Uzun bir aradan sonra çevrim içi de olsa siz değerli mezunlarımız ile bir araya gelmeyi heyecanla bekliyoruz.

Değerli mezunumuz yazar ve oyuncu Mehmet Auf tarafından sunulacak programımız sırasında, ODTÜ Rektörlük Korosu ve Klasik Türk Müziği Topluluğu Mezunları ile Jazzberry Tunes’dan müzik dinletileri, dans gösterileri, “ODTÜ’yü ne kadar tanıyorsunuz?” temalı interaktif bilgi yarışması, 60. yıl mezunlarımızdan değerli hocamız Prof.Dr. S.Tanvir Wasti ile söyleşi ve hazırladığımız sürprizlerle sizlere keyifli bir buluşma yaşatmak istiyoruz.

Programımız sırasında, ODTÜ’de bir ilk olacak ODTÜ Mezun Kartı’nın tanıtımını da yapacağız. Hali hazırda kullanılan “Mini Diploma”nın yerine geçecek olan mezun kart ile; mezunlarımız kapı girişlerinde elektronik kart okuyucuları kullanabilecek, “@alumni.metu.edu.tr” uzantılı e-mail adresleri alabilecek, öğrenci projelerine destek olabilecekler, birçok şirketten ODTÜ mezunlarına tanımlanan özel indirimlerden yararlanabileceklerdir.

Tüm mezunlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

ODTÜ Mezunlar Ofisi

Canlı Yayın
25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 18:00’de
ODTÜ’lüler her yerde hep birlikte!

Dear Alumni,

It’s the final countdown for our online, ““METU Alumni Far and Near, Always Together!” meeting.

All our preparation is complete for our event, which will be broadcast live on Friday, September 25, 2021, at 6 pm (GMT+03:00) on the METU YouTube channel. We are excited to meet you online after a long break.

This special event presented by our beloved graduate, writer, and actor Mehmet Auf, features stage performances of METU President’s Office Choir and the Classical Turkish Music Club Alumni as well as Jazzberry Tunes, dance shows, interactive fun trivia “How well do you know METU?”, interview with our valuable graduate and emeritus faculty member Prof. S. Tanvir Wasti, as well as video clips of our alumni from all around the world and other surprises.

“METU Alumni Card”, which will replace the current “Mini Diplomas”, will also be presented in this live event. With this alumni card, METU alumni will be able to use the electronic card readers at the university gates, register for e-mail accounts with “@alumni.metu.edu.tr” domain, support fundraising projects, and benefit from special offers of various companies exclusive for the METU graduates.

We look forward to meeting you on Saturday.

Warm wishes,

METU Alumni Office

Live Webcast
September 25, Saturday at 6 pm (GMT+03:00).
METU Alumni Far and Near, Always Together!