ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmalarının 5.sini Gerçekleştirdik!

Daha önce Ekonomi, Psikoloji ve İstatistik bölümleri ile yüz yüze gerçekleştirdiğimiz “ODTÜ Hızlı Tanış Buluşmaları” (METU Speed Networking) etkinliğimize Covid-19 salgını tedbirleri nedeni ile bu dönem çevrim içi olarak devam ediyoruz. İlkini Matematik Bölümü ile düzenlediğimiz buluşmalarımızın ikincisini 12 Haziran 2021 Cumartesi günü Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ve Endüstriyel Tasarım Bölümü iş birliği ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Programımız, önce Zoom uygulamasında katılımcılara Speed Networking yönteminin ve Gather.Town uygulamasının tanıtımı ile başladı. Daha sonra Gather.Town uygulamasında özel olarak hazırlanan alanlarda mezun ve öğrencilerimiz yaklaşık 3 saat süren keyifli bir etkinlik ile buluştular. Etkinliğimize desteklerinden dolayı Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Neriman Şahin Güçhan, Bölüm Başkanları Sayın Prof. Dr. Serap Kayasü ve Prof. Dr. Gülay Hasdoğan ile başta Prof. Dr. C. Nil Uzun, Doç. Dr. Naz Ayşe Güzide Z. Börekçi olmak üzere tüm hocalarımıza, katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan mezunlarımız ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ederiz.