2022 ODTÜ Mezunlar Günü / 2022 METU Alumni Day

Değerli Mezunlarımız,

Bu yıl geleneksel ODTÜ Mezunlar Günü kutlamalarının tüm gün sürecek etkinliklerle 30 Temmuz 2022 tarihinde yapılacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Başta mezuniyetlerinin 60., 55., 50., 45., 40., 30., 20. ve 10. yılını kutlayan mezunlarımız olmak üzere tüm mezunlarımızı “2022 ODTÜ Mezunlar Günü” için kampüsümüze davet ediyoruz.

2020 ve 2021 yıllarında COVID-19 pandemisi nedeniyle yüz yüze etkinliklerin iptal edilmesi ile Anı Madalyaları’nı alamayan mezunlarımızın listesini de bu yılki listemize ekledik. Bu nedenle, 2020, 2021 yılları ile 2022 yılına ait tüm Anı Madalyaları için aşağıdaki linkten başvurusunu tamamlayan mezunlarımıza madalyaları 2022 Mezunlar Günü’nde takdim edilecektir.

Anı Madalyaları için Madalya Talep Formu bağlantısını tıklamanızı ve başvurunuzu 30 Haziran 2022 tarihine kadar tamamlamanızı rica ederiz. Başvurunuzu yaptıktan sonra kaydınızı Madalya Talep Listesi‘nden kontrol edebilirsiniz. Bu yıl, Mezunlar Günü’nde mümkün olduğunca çok mezunumuzu aramızda görmeyi umuyoruz.

Etkinliğin detayları Haziran ayı başında açıklanacaktır. İlgili güncellemeler için Mezunlar Ofisi internet sayfasını ziyaret edebilir, ODTÜ kurumsal sosyal medya hesaplarını takip edebilir, internet sayfamızın iletişim bölümündeki e-posta listesine kaydolabilir veya LinkedIn ODTÜM grubuna üye olmak için başvurabilirsiniz.

Sizleri ODTÜ’de tekrar ağırlayacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız ve sizi kampüste yüz yüze görmek için sabırsızlanıyoruz!

ODTÜ Mezunlar Ofisi

……………………………………………………………………….

Dear Alumni,

We are happy to announce that our traditional METU Alumni Day festivities will be held on July 30, 2022, with all-day events. We are gladly inviting all our alumni back to the campus for our “2022 METU Alumni Day” but especially those celebrating the 60th, 55th, 50th, 45th, 40th, 30th, 20th, and 10th years of their graduation.

This year, we hope to get as many graduates as possible to attend the reunion. Therefore, please click the link Medal Request Form to apply for your Memorial Medal until June 30, 2022. You can check your name from Requested Medal List.

We have also gathered the list of our alumni who have not received their Commemorative Medals due to the cancelation of face-to-face activities due to the COVID-19 pandemic in 2020 and 2021. Therefore, the Commemorative Medals of the years 2020, 2021, and 2022 will all be presented to their owners on this year’s Alumni Day.

Details of the event will be announced at the beginning of June. For related updates, you can visit the Alumni Office web page, follow the official METU social media accounts, sign up for the email list on our website’s contact page of our website or apply to become a member of the ODTÜM group LinkedIn.

We are so excited to welcome you back to METU and look forward to seeing you face to face on campus!

METU Alumni Office