MEZUNLAR OFİSİ

30 Haziran 2018 Cumartesi olarak belirlenmiş ODTÜ Mezunlar Günü, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek YKS sınavı, 24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve 8 Temmuz olası ikinci tur seçim tarihleri göz önüne alınarak 15 Eylül 2018 Cumartesi gününe ertelenmiştir.

ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı'na, ODTÜ'de 30 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) yerleşkemiz içerisinde gerçekleştirilmemesi yönününde başvuru yapılmış fakat bu talebimiz ÖSYM tarafından uygun bulunmamıştır. Üniversite Yönetim Kurulunun da görüşü alınarak yeni tarih 15 Eylül 2018 Cumartesi olarak belirlenmiştir.

Mezunlar günü ve öncesi, yüksek sayıda mezunumuz yurtlarda kaldıkları için, 15 Eylül tarihi, yurtların öğrenciler için açıldığı 21 Eylül tarihine en yakın olacak şekilde belirlenmiştir.

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

Rektörlük

Mezunlar Günü ile ilgili her türlü ayrıntı için http://mezun.metu.edu.tr/tr/mezunlar-gunu-15-eylul-2018

Son Güncelleme:
19/08/2018 - 13:07