MEZUNLAR OFİSİ

Üniversitemizin gelişmesinde çok değerli hizmetleri olan eski Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Özer Kıcıman'ı 2 Mayıs 2018 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde kaybettik.

1966 yılında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyeliğine başlayan Profesör Kıcıman, ODTÜ Rektörü olduğu 26.06.1979-31.07.1982 döneminde vizyoner kişiliği, üstün yöneticilik becerileriyle Üniversitemizin başarısında büyük bir rol oynamıştır. Prof. Dr. Mehmet Özer Kıcıman daima sevgi, saygı ve minnetle hatırlanacaktır.

Merhumun naaşı 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 10.30'da Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde düzenlenecek törenin ardından Doğramacızade Ali Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Gölbaşı Taşpınar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Merhuma Tanrı'dan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.

Hepimizin başı sağ olsun.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök

Rektör

Not: Saat 12.00'de Rektörlük ve İnşaat Mühendisliği Bölümü önünden otobüs kalkacaktır.

Son Güncelleme:
06/05/2018 - 17:54