Değerli Mezunumuz,

Üniversitenizin Mezunlarla İletişim sayfasına hoş geldiniz. ODTÜ, dün olduğu gibi bugün de, nitelikli ve başarılı insanları biraraya getiren; onlara üstün eğitim ve araştırma olanakları sunan öncü bir üniversite olmaya devam ediyor. Her yıl Türkiye’de ilk 5.000’e giren öğrencilerin üçte biri ODTÜ’yü tercih ediyor. Mezun olduktan sonra bilimin ışığını topluma yayan siz mezunlar, elde etiğiniz büyük başarılar ile ODTÜ’nün ismini Türkiye’nin en başarılı üniversitesi konumuna taşıdınız.

Sizlerin web sayfamızı daha sık ziyaret etmenizi, Kampus’ta düzenlediğimiz etkinliklere katılmanızı diliyoruz. Üniversitenize, mezun olduktan sonra sahip çıkmanız ve destek olmanız çok önemlidir. ODTÜ ismi, mezunlarının desteği, ilgisi ve örnek davranışları ile daha da yükselmektedir. ODTÜ’lü öğrencilerin bazıları, sizlerin sağladığı burslar ile ülkesine bağlı, çağdaş birer genç olarak yetişmektedir. Onlara destek olmayı sürdürünüz.

Sizlere ulaşabildiğimiz, bilgi alışverişinde bulunabildiğimiz ölçüde güçlüyüz. Gelin, Mezun İletişim Ağı’na kayıt olun, etkinliğimizi, gücümüzü karşılıklı olarak artıralım.

En kısa zamanda görüşmek umudu ile.

Saygı ve sevgilerimle.

Doç. Dr. Barış Sürücü